آموزش طرز تهیه چکین بال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر سوخاری 1لیوان
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
پودر زیره 1 قاشق چای خوری
پاپریکا 1/4 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر پیتزا 50 گرم
نان تست 4عدد
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
طرز تهیه
1-فیله مرغ، تخم مرغ، پودرسوخاری،فلفل، نمک،پاپریکا،زیره و سیر را باهم مخلوط کنید. حسابی چنگ بزنید تا مایه به شکل خمیری منسجم شود.
2-روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید.
3-نانهای تست را به تکه های درشت ببرید و در غذاساز یا آسیاب بریزید تا خرد شود(از پودر سوخاری درشت تر می شود).
4-از مایه مرغ به اندازه گردو بردارید و در دستتان به شکل توپ درآورید بعد توپ را گود کنید و مقداری پنیرپیتزا داخلش بگذارید و روی آن رابپوشانید تا پنیر پس از آب شدن بیرون نریزد.
5-بعد توپ را در سفیده تخم مرغ و بعد در نان تست خردشده بغلتانید و در روغن داغ بیاندازید. پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
سایر نکات
من بدون پاپریکا و پودر زیره درست میکنم و خللی در طعم آن به وجود نمی آید.برای آنکه مایه مرغ به دستتان نچسبد مرتب دستتان را به آب سرد بزنید.هر توپ حدودا در 5 دقیقه پخته می شود.حدودا 46 عدد توپ متوسط می توان تهیه کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه