آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه چکین بال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چکین بال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
پودر سوخاری 1لیوان
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
پودر زیره 1 قاشق چای خوری
پاپریکا 1/4 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر پیتزا 50 گرم
نان تست 4عدد
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد

طرز تهیه

1-فیله مرغ، تخم مرغ، پودرسوخاری،فلفل، نمک،پاپریکا،زیره و سیر را باهم مخلوط کنید. حسابی چنگ بزنید تا مایه به شکل خمیری منسجم شود.

2-روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. سفیده های تخم مرغ را با چنگال بزنید.

3-نانهای تست را به تکه های درشت ببرید و در غذاساز یا آسیاب بریزید تا خرد شود(از پودر سوخاری درشت تر می شود).

4-از مایه مرغ به اندازه گردو بردارید و در دستتان به شکل توپ درآورید بعد توپ را گود کنید و مقداری پنیرپیتزا داخلش بگذارید و روی آن رابپوشانید تا پنیر پس از آب شدن بیرون نریزد.

5-بعد توپ را در سفیده تخم مرغ و بعد در نان تست خردشده بغلتانید و در روغن داغ بیاندازید. پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

سایر نکات

من بدون پاپریکا و پودر زیره درست میکنم و خللی در طعم آن به وجود نمی آید.برای آنکه مایه مرغ به دستتان نچسبد مرتب دستتان را به آب سرد بزنید.هر توپ حدودا در 5 دقیقه پخته می شود.حدودا 46 عدد توپ متوسط می توان تهیه کرد.
طرز تهیه چکین بال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی