آموزش طرز تهیه چيز كيک انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
براي لايه پايين، صد گرم بيسكوييت ساده رو خرد كردم و با پنجاه گرم كره ذوب شده مخلوط كردم و كف قالب ريختم و فشار دادم تا پرس بشه.
براي لايه سفيد خامه ای، يک بسته پنير ماسكار پونه و يک بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمی با همزن زدم و دو قاشق مربا خوری پودر ژلاتين رو تو يک سوم پيمانه آب بن ماری كردم و بعد از خنک شدن به اين مايه اضافه كردم و مخلوط كردم و روي لايه بيسكوييت ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمی سفت بشه.
دونه های انگور رو جدا كردم و به شكل خوشه انگور روی دسر چيدم و بعد يک بسته پودر ژله انگور رو با يک و نيم ليوان آب جوش مخلوط كردم تا شفاف بشه و روی دونه های انگور ريختم و به مدت چهار ساعت تو يخچال گذاشتم تا ببنده. برای تزيينش از برگ و شاخک های طبيعی درخت انگور استفاده كردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه