آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه چدار فریتاتا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چدار فریتاتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
چدار فریتاتا یک وعده غذایی مقوی و مغذی است که می‌توانید به عنوان صبحانه آن را برای کودکان دلبندتان سرو کنید و آن‌ها را به یک غذای مقوی و مفید علاقه‌مند کنید. پنیر چداریکی از پنیرهای طبیعی به شمار می‌آید که شهرت جهانی دارد. متولد دهکده‌ای به نام سامرست در کشور انگلستان است. چدار پنیری به رنگ زرد است که از شیر تازه گاو تهیه می‌شود. لایه خارجی آن سفت و بافت داخلی آن نرم می‌باشد. از چدار می‌توان در تهیه انواع ساندویچ‌ها،سالادها، سوپ‌ها، اسنک‌ها و میان وعده‌ها و غذاهایی مانند سوفله، کراکت، کوردن بلو و… استفاده کرد.

مواد لازم:

۱ عدد تره فرنگی (حلقه‌ای خرد شده)
۱ قاشق سوپ خوری کره
روغن مایع به میزان لازم
۲۵۰ گرم کلم بروکلی
نصف عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خرد شده)
۱ حبه سیر (کوبیده شده)
۳عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم خامه
یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی (پودر شده)
۲ قاشق سوپ خوری آرد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲۰۰ گرم پنیر چدار (رنده شده)
طرز تهیه چدار فریتاتا

طرز تهیه

فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

تره فرنگی را در تابه‌ای حاوی کره و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم شود.

سپس کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای و سیر را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

مخلوط سبزیجات را در ظرفی نسوز و چرب شده بریزید. تخم مرغ، خامه، جوز هندی، آرد و مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس پنیر چدار کاله را بیفزایید و هم بزنید.

مخلوط تخم مرغ را روی مخلوط سبزیجات ریخته و ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا خنک شود سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه چدار فریتاتا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی