آموزش طرز تهیه چاى به . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
به : به تعداد دلخواه
آب جوش : برای دم کردن چای
طرز تهیه
– به رو خوب بشورید و با پوست رنده درشت بزنید. معمولا چون تو فصل پاييز، زمستون بخاری یا شوفاژ روشنه می تونيد داخل سینی، روی بخاری یا شوفاژ بزاريد تا خوب خشک بشه. اگه بخارى يا شوفاژ رو هنوز تو خونه راه ننداختيد ميتونيد داخل مايكروويو گزينه يخ زدايى (defrost) بزاريد و خيلى راحت خشک كنيد. می تونيد تو دمای محیط هم خشک کنيد ولی ممکنه چند روز طول بکشه.
۲- بعد از خشک شدن داخل تابه بدون روغن يه مقدار تفت بديد تا تغییر رنگ بده و تیره تر بشه. فقط مراقب باشيد به هایی که خرد تر هستن زود میسوزن و باید مدام هم بزنید. بعد از خنک شدن داخل شیشه یا حتی کیسه فریزر تو دمای محیط ميتونيد نگهداری کنید.
۳- برای دم کردن چاى به هم به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری پر، به خشک شده و يه مقدار زعفرون داخل قوری بريزيد و آب جوش بهش اضافه کنید. و بین نیم تا یک ساعت روی بخار کتری یا سماور بزاريد تا خوب رنگ پس بده و بوی به فضای خونه رو پر کنه.
پیشنهاد میکنم بیشتر از یک ساعت روی حرارت غیر مستقیم نذارید چون دیگه به مزه پخته شده و مزه مربای به رو میگیره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه