آموزش طرز تهیه پیش غذای بادمجان و عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
عدس 400 گرم
بادمجان بزرگ 2 عدد
پنیر لیقوان 120 گرم
گوجه فرنگی خشک شده 10 1گرم
برگ شاهی 60 گرم
پیازچه 4 ساقه
روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
سرکه انگور قرمز 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-بادمجانها را با پوست برشهای عرضی دایرهای به ضخامت ۱.۵ سانتیمتر بدهید.
2-گوجههای خشک را از قبل خرد کرده و در کمی آب جوش خیس دهید تا کمی نرم شوند.
3-عدس را با مقداری آب و کمی نمک و ادویهجات دلخواه بپزید. آب آن را کم بریزید که در پایان پخت آبی ته قابلمه باقی نمانده باشد.
4-عدس پخته و آبکشی شده را با پیازچه خرد شده و گوجه خشک خیسانده و خرد شده با هم مخلوط کنید. سرکه و ۲ قاشق روغن زیتون را روی آنها بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید.
5-نیمی از ورقههای بادمجان را برای هر ظرف سرو کنار بگذارید و مخلوط عدس را هم به دو قسمت تقسیم کنید.
6-پنیر را خرد کنید.
7-در هر ظرف سرو لایه اول را بادمجان قرار دهید روی آن مخلوط عدس، بادمجان، پنیر و کمی ریحان خردشده. به همین ترتیب نیمی از مواد هر بشقاب را بچینید. لایه آخر بایستی بادمجان باشد.
8-در نهایت روی غذا را با برگهای شاهی و روغن زیتون باقیمانده تزیین نمایید.
سایر نکات
لایههای بادمجان که با گوجهفرنگی و پنیر و عدس روی هم چیده میشوند؛ نه فقط گیاهخواران بلکه هر کسی را هیجانزده میکند.
پیشغذای گیاهی بادمجان و عدس (Eggplant and lentil stacks) غذای جالب و مناسبی برای سرو در مهمانیها به شما میرود. این غذا سریع آماده میشود و البته کمهزینه هم هست.
میتوانید به جای پنیر بز از پنیر خامهای یا پنیر لیقوان استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه