آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ………….. 500 گرم
پیاز …………………………. 1 عدد
گشنیز تازه …………………..1 فنجان(خرد شده)
نمک …………………………. به مقدار لازم
فلفل سیاه ………………….. به مقدار دلخواه
روغن مایع …………………. به مقدار لازم
نان لواش نازک …………….. به تعداد لازم
.
طرز تهیه
گوشت چرخکرده را در ظرف مناسبی میریزیم. پیاز را رنده کرده یا ریز خرد میکنیم و به گوشت اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط گوشت و پیاز را با مقدار کمی روغن مایع تفت میدهیم سپسنمک و فلفل_سیاه را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و در آخر گشنیز تازه ی ریز خرد شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط گوشتی را از روی شعله ی اجاق برداشته و اجازه میدهیم خنک شود. نان های لواش نازک را به اندازهی دلخواه برش زده و از مخلوط گوشتی لایِ آن میریزیم. سر و ته نون را کمی روی مخلوط گوشتی تا میزنیم و نان را رول میکنیم. به این ترتیب تمام پیراشکی ها را آماده میکنیم. دو طرف پیراشکیها را در روغن داغ سرخ میکنیم تا همهی اطراف آن برشته و طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
.
شیرینانه: از هر ادویه و یا سبزی دلخواهی مانند زردچوبه ، سیر ، جعفری و … میتوانیم استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه