آموزش طرز تهیه پیراشکی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم خمیر پیراشکی :
تخم مرغ …………… 1 عدد
ماست ………………. 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……….. 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ……….. 1 قاشق چای خوری
آرد …………………… دو و نیم تا سه لیوان
نمک ………………….. به مقدار لازم
.گ
مواد لازم داخل پیراشکی :
پنیر سفید …………… 1 فنجان(خرد شده)
پنیر چدار ……………. 1 فنجان(رنده شده)
جعفری تازه ………….. 1 فنجان(خرد شده)
طرز تهیه
در ظرف گود مناسبی، تخم_مرغ ، ماست ، روغن_زیتون ، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری پنیر سفید (صبحانه)، پنیر چدار و جعفری تازه ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن ِ داغ ، سرخ می کنیم و به صورت گرم ، سرو می کنیم.
مگه پیراشکی بدون شکر میشه ؟