آموزش طرز تهیه پیراشکی با سس شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
كره آب شده : ٥٠ گرم
آرد سفید : ۲ ليوان و نيم
تخم مرغ : ۲ عدد
آب ولرم : نصف ليوان
شكر : ۲ قاشق غذاخورى
خمير مايه (یا همان مخمر که از نانوایی ها میتوانید تهیه کنید) : ۱ قاشق چایخوری
وانيل : نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه
– آب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد. تخم مرغ و نمک و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد آرد رو الک مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد.
۲- روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
۳- خمير كه آماده شد، خمير رو به كمک وردنه پهن مى كنيم به قطر يک سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيد و روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد.
۴- بعد يک ربع شروع كنيد توى روغن داغ و با شعله كم تا سرخ بشه. بعد اينكه سرخ شد روی دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه.
سس شکلات
يک قاشق كره رو آب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم و روى بخار آب ميذاريم تا آب بشه و كمى شير بعد آب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه