آموزش طرز تهیه پیده ی برگ_مو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ذرت ……………………….. 2 لیوان
ماست …………………………. یک و نیم لیوان
روغن مایع …………………….. دو سوم لیوان
پیازچه ………………………… 1 فنجان(خرد شده)
نعناع تازه ……………………… 1 فنجان(خرد شده)
نمک …………………………… 1 قاشق مرباخوری
شکر ………………………….. 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه …………………….. 1 قاشق چای خوری
برگ مو ……………………….. 250 گرم
طرز تهیه
در ظرفی آرد ذرت ، ماست ، روغن مایع، پیازچه ی ریز خرد شده، نعناع تازه ی ریز خرد شده، نمک ، شکر و فلفل سیاه را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا قوام خمیر مانند پیدا کند. کف تابه ی نچسبی را چرب کرده و برگ مو های شسته شده را کف تابه می چینیم طوری که هیچ جای خالی ای کف تابه، باقی نماند. از خمیرِ کوکو یک لایه ی نازک، روی برگ موها می ریزیم و روی مایه ی کوکو را دوباره با برگ مو، کاملا می پوشانیم و وقتی یک طرف پیده، سرخ شد و پخت، طرف دیگر آن را برمی گردانیم تا دو طرف پیده ی برگ مو، کاملا سرخ شده و مغز آن بپزد سپس کوکو برگ مو را برش زده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: با این مقدار از مواد، بسته به اندازه ی تابه، ممکن است لازم باشد، در چند مرحله، پخت کوکو را تکرار کنیم بنابراین در چیدن برگ موها در کف و روی مایه ی کوکو و ریختن مایه ی کوکو بین برگ مو، دقت می کنیم تا هیچ کدام، کم یا زیاد نیاید.
شیرینانه ی 2: از ادویه های دلخواه مانند زردچوبه ، پودر سیر و … نیز می توانیم استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه