آموزش طرز تهیه پیده گوشت و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پیده نوعی غذای ترکی در حقیقت پیتزای ترکی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. اگر برای تهیه پیده از خمیر آماده استفاده کنید، پیده شما ظرف نیم ساعت آماده است. در غیر اینصورت باید خمیر را خودتان آماده کنید که کار سختی هم نیست. در این مقاله طرز تهیه پیده گوشت و پنیر و خمیر آن را برایتان آماده کردیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۳ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر
۱ قاشق غذاخوری شکر
نصف لیوان آب ولرم
نصف لیوان شیر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد پیاز متوسط
۳ حبه سیر
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲۵ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد فلفل دلمهای
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۱ عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه
برای طرز تهیه پیده ابتدا مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و داخل ظرف در بستهای قرار دهید تا پف کرده و به عمل آید.
مخلوط مایه خمیر، روغن زیتون و شیر را به آرد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود.
خمیر را داخل ظرفی که از قبل چرب شده قرار دهید و سطح خمیر را هم کمی چرب کنید. روی خمیر را با دستمال مرطوب بپوشانید و در دمای محیط به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا خمیر ور بیاید و حجمش دو برابر شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کره تفت دهید. سیر و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل، آویشن و جعفری را به مخلوط گوشت اضافه و اجازه دهید تا مایه گوشت بپزد. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با وردنه خمیر را باز کنید و با دست به شکل بیضی خمیرهای تکه شده را فرم بدهید.
کمی از مایه گوشتی را همراه کمی آویشن و پنیر موزارلا در مرکز خمیر بریزید و لبههای خمیر را روی مواد برگردانید و دو طرف خمیر را کاملا بچسبانید.
لبههای خمیر را به وسیله یک قلمو کمی زرده تخم مرغ، زعفران بمالید سپس کمی کنجد هم بپاشید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و پیده را روی آن قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. برای طلایی شدن سطح پنیر، ۵ دقیقه گریل را روشن کنید.
پیده را از فر بیرون آورده و در صورت تمایل مقداری کره روی آن بمالید تا خوشمزهتر شود. سپس برش زده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه