آموزش طرز تهیه پیده گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
آرد سفید حدود ۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
روغن مایع یا نیمه جامد ۶ قاشق غ
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غ
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱ قاشق چ
طرز تهیه
اول یک قاشق چ از شکر را با خمیر مایه مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید ده دقیقه الی یک ربع بماند تا عمل بیاید.
در ظرف دیگری نمک، روغن و تخم مرغ را با هم در حد یکدست شدن مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید وبا همزن دستی هم بزنید و کم کم باقیمانده آرد را اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و خمیر رو ورز دهید تا زمانیکه خمیر بدست نچسبد کم کم آرد اضافه کنید و حدود ده دقیقه خمیر رو ورز بدین و روی سطح کار بکوبید تا خمیر نرم و لطیف و نچسبی بدست بیاید، بعد خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید قرار دهید و روی آنرا با نایلون و پارچه تمیز بپوشانید ودر جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک ساعت طول میکشد بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف اضافی خمیر رو با دست بگیرید در فاصله ای که خمیر در حال پف کردن هست باید مواد گوشتی رو آماده کنید.
مواد لازم برای پیده گوشت
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر ۱ یا ۲ حبه
جعفری خرد شده ۲ قاشق غ
نمک،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غ
پنیر پیتزا نصف پیمانه
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر رنده شده و یک لیوان آب و نمک و فلفل میذاریم تا بپزد بعد آویشن و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده وقتی گوشت پخت و آب آن تمام شد دو قاشق روغن و رب گوجه و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و جعفرى خرد شده را اضافه کنید و مواد رو با هم کمی تفت دهید و گاز رو خاموش کنید .حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتیمتر باشد، کمی از مایه گوشت روی خمیر بریزید و مواد رو پهن کنید و پنیر پیتزا بریزید ولبه های خمیر رو به داخل تا کنید و دو طرف خمیر را نیم سانتیمتر بالا آورده و به هم بچسبانید و روی لبه های خمیر زرده تخم مرغ بمالید
بعد کف سینی فر کاغذ روغنی چرب شده بذارید و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و در آخر چند دقیقه ای گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه