آموزش طرز تهیه پیده گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
روغن 6 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آرد 3پیمانه
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده 300گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
آبلیمو و پودر موسیر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و خمیرمایه را در شیر ولرم بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا خمیرمایه عمل بیاید.
2-در ظرفی تخم مرغ و روغن و نمک را مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و آرد سه بار الک شده را اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبد
3-خمیر را با کف دست روی سطح آردپاشی شده برای ده دقیقه ورز دهید. با نوک انگشتان ورز ندهید چون نیاز به آرد پیدا می کنید و آرد اضافی خمیر را سنگین میکند.
4-سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آنرا با پارچه مرطوب بپوشانید و برای ۹۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.
5-بعد از این زمان پف خمیر را بگیرید و آنرا به شکل دلخواه درآورید و از مواد میانی روی آن قرار دهید و با (یک زرده تخم مرغ + کمی شیر + زعفران) رومال کنید و برای ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بپزید.
6-برای تهیه مواد میانی سیر و پیاز خرد شده را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. گوشت را اضافه کرده با ادویه های دلخواه تفت دهید. رب و آبلیمو و فلفل و قارچ را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی بپزند.
7-پ.ن: من خمیر را به شکل پروانه مدل دادم و با مواد میانی آنها را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا ریختم. دستور اصلی پیده پنیر پیتزا ندارد میتوانید استفاده نکنید
8-در نهایت چند لحظه گریل کنید تا روی پیده طلایی شود و پنیر آب شود. پ.ن: میتوانید از کمی جعفری خرد شده داخل مواد استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه