آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای گوشت و نیمرو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای گوشت و نیمرو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
فلفل قرمز اختیاری (خرده) به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) 1/2 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 1.5 فنجان
گوشت 4-5 تکه
تخم مرغ 5-4 عدد
پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان

طرز تهیه

1-فر را از قبل با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت (۲۴۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید.

2-کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

3-پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

4-پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. ۱۱ تا ۱۴ دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم ۱۲ دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

5-بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.
طرز تهیه پیتزای گوشت و نیمرو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی