آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ با سس بوفالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر پیتزا 400 گرم
سس بوفالو 3/4 فنجان
مرغ پخته (ریز شده) 3 فنجان
پنیر چدار (رنده شده) 1 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 1 فنجان
پیازچه خرد شده حلقه حلقه 2 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود (۲۰۰ درجه سانتی گراد)، سپس روی سینی فر را چرب کنید.
2-خمیر پیتزا را به شکل دلخواه فرم دهید و روی سینی فر قرار دهید و برای ۸ دقیقه بپزید.
3-سپس مرغ ها را در سس بوفالو ریخته و به خوبی مخلوط کنید و روی خمیر بریزید و پهن کنید و روی آن پنیر موزارلا و چدار و همینطور نصف پیازچه های خردشده را بریزید.
4-پیتزا را برای ۶-۸ دقیقه بپزید و در آخر بقیه پیازچه ها را روی آن بریزید.
5-طرز تهیه سس بوفالو:
6-ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم و گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه