آموزش طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر آماده 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2-1 قاشق غذا خوری
قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 2 عدد
سس گوجه فرنگی 4-3 قاشق غذا خوری
پنیر فیلا فیلا 500 گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گوشت را در روغن كمی تفت داده سپس پیاز، نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
2-خمیر را در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزای تك نفره كه چرب شده قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
3-مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت، فلفل دلمهای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید
4-در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا كف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.
5-سپس به صورت گرم سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه