آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان تست 1/4 پیمانه
پنیر رومانو (رنده شده) 2 قاشق غذا خوری
شیر 2 قاشق غذا خوری
پودر مرزنجوش 12 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده 400 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
خمیر پیتزا به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم
سس پیتزا 2 پیمانه
فلفل دلمه ای زرد خلالی 1/2 پیمانه
پیاز قرمز خلالی 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
2-در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، خردههای نان، پنیر رومانو، شیر، مرزنجوش،
3-سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آنها را با دست به شکل کوفتههای ریز گوشت درآورید.
4-در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گوشتها را بپزید تا طلایی شوند.
5-سپس آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغنشان کشیده شود.
6-در یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید.
7-کف قالب پیتزا، نشاسته ذرت بپاشید و خمیرها را داخل آن قرار دهید.
8-روی خمیر سس پیتزا بزنید.
9-کمی پنیر بپاشید. گوشتها را روی آن بچینید و فلفل دلمهای و پیاز را اضافه کنید. سپس آنها را داخل فر قرار دهید.
10-پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.
11-این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشتهای قلقلی طعمدار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شدهاند.
سایر نکات
این پیتزا واقعا خوشمزه است. گوشتهای قلقلی طعمدار که نصف شده و روی خمیر پیتزا با مواد دیگر در فر پخته شدهاند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه