آموزش طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
گوجه فرنگی تازه رنده شده و نرم 15 عدد
پیاز رنده شده نرم 2 عدد
کنسرو قارچ یا قارچ تفت داده شده خرد شده 1 لیوان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 1/4 لیوان
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
آب 4 قاشق غذا خوری
نمک 1.5 قاشق چای خوری
پودر آویشن کمی
پودر ریحان خشک کمی
شکر 1 قاشق چای خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) 2 لیوان
زیتون سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز نرم شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید
2-فلفل دلمه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید
3-قارچهای خرد شده را اضافه و به مدت یک دقیقه تفت دهید
4-گوجه فرنگی رنده شده، نمک و شکر را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگیها آب بشوند
5-پودر ریحان، پودر آویشن و یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
6-در آخر ۴ قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد آماده شده را کنار بگذارید.
7-خمیر آماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده اید با وردنه باز کنید و سپس به شکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
8-سینی فر را چرب کنید، آرد بپاشید و خمیر را در سینی بگذارید. از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید، به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند.
9-سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.
10-پیتزا را از فر خارج کنید، روی آن را پنیر بپاشید و زیتون سیاه بگذارید.
11-سینی را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید. بقیه خمیر را میتوانید به همین طریق درست کنید.
سایر نکات
در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید، پیتزا پف نمیکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه