آموزش طرز تهیه پیتزا کوچک خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
قارچ خرد شده 5 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق مربا خوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
سس گوجه فرنگی 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 1 عدد
خامه 5 فنجان
پنیر پیتزا 25 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
برگ شاهی کمی
آرد 1 فنجان
کره 4 قاشق مربا خوری
گردو 1/4 فنجان
طرز تهیه
1-کره را با آرد و گردو و تخم مرغ، خوب هم بزنید تا یکدست شود. پیاز را در روغن ریخته و برای پنج دقیقه به خوبی تفت دهید
2-سپس سیر را به آن اضافه کرده و بعد از دو دقیقه نیز به آن پودر گوجه را اضافه کنید.
3-قارچ ها را به آن اضافه کنید تا برای هفت دقیقه دیگر مواد با هم تفت داده شوند.قالب های کوچک که از قبل آماده کرده اید را چرب کنید.
4-مواد را با مخلوط آرد و گردو و تخم مرغ کاملاً مخلوط کنید.از این مخلوط در قالب ها بریزید و روی آن پنیر پیتزا قرار دهید.
5-سپس فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب ها را برای ۱۰ دقیقه در آن قرار دهید.عصرانه را با شاهی و نان سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه