آموزش طرز تهیه پیتزا کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 4 پیمانه
خمیر مایه کمی
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/5 قاشق چای خوری
آب داغ 1/3 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
آرد اضافه برای باز کردن خمیر کمی
روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا کمی
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کباب پز را آماده کنید.
2-در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
3-به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. ۵ دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.
۸-4 چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید.
5-هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید.
6-به مدت ۴ دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.
7-سس پیتزا را روی خمیر بمالید. در آخر پنیر و موادی که دوست دارید داخل پیتزا بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه