آموزش طرز تهیه پیتزا پیاز کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز قرمز درشت، خلال شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نان پیتا 4 عدد
گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده 1 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 3/4 پیمانه
پنیر رومانو رنده شده 1/4 پیمانه
برگ ریحان تازه 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه کوچک خلالهای پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.
2-یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی وپنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.
3-دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیرآب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه