آموزش طرز تهیه پیتزا پلودیا بلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
مرغ سوخاری 180 گرم
پنیر پیتزا 120 گرم
زیتون اسلایس شده 25 گرم
پپروچینی 5 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا خمیرپیتزا را باز كرده سپس پنیر را در تمامی نقاط پهن میكنیم،
2-بعد تكههای مرغ سوخاری را كه از قبل آماده كردهایم را روی آن میچینیم سپس زیتونهای اسلایس شده را به آن اضافه میكنیم
3-به مدت شش دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچینی روی آن میریزیم.
4-طرز تهیه سس
5-ماست دو قاشق غذاخوری
6-خامه یك قاشق غذاخوری
7-سس كچاپ یك قاشق چایخوری
8-رب گوجه فرنگی یك قاشق چایخوری
9-فلفلقرمز یك قاشق چایخوری
10-تمام مواد فوق را با هم مخلوط میكنیم تا سس پولودیابلو به دست آید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه