آموزش طرز تهیه پیتزا نیویورکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
فلفل سفید 1 قاشق مربا خوری
لیمو ترش 1/2 عدد
خامه یا سرشیر 1 فنجان
خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد
طرز تهیه
1-فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.
2-پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .
3-خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
4-خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .
5-پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.
6-مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .
7-پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.
8-پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه