آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا میگو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

میگو (پاک کرده) 300 گرم
پیاز متوسط و خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده و متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 عدد
قارچ ورقه ورقه شده 100 گرم
سس پیتزا به مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا رنده شده 350 گرم
زیتون بدون هسته 6 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک و فلفل و ارگانو به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

رب گوجه ‌فرنگی 1 پیمانه
آویشن 1 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز 5 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 5 قاشق چای خوری
جوز هندی 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق سوپ خوری
سرکه 5 پیمانه
نمک 5 قاشق چای خوری
پودر سیر 5 قاشق چای خوری
کاری (ادویه) 1 قاشق چای خوری
هل 5 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید.

2-فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌ مدت ۱۵ دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت ۱۰ دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.

3-روش تهیه سُس :

4-تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.

5-روش تهیه‌ی خمیر:

6-آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌ مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد).

7-سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.
طرز تهیه پیتزا میگو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی