آموزش طرز تهیه پیتزا ماهی دودی شده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خمیر پیتزا 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز (قرمز خرد شده) 1/4 فنجان
کرم شوید 1/2 فنجان
ماهی سالمون (دودی شده) 170 گرم
مواد اولیه کرم شوید:
خامه ترش 1/2 فنجان
شوید (خرد شده) 1 قاشق غذا خوری
پیاز (قرمز خرد شده) 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1.5 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد (۵۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
2-روی یک سطح صاف آرد ریخته، خمیر را ورز دهید و به شکل یک دایره ۲۵ سانتیمتری در بیاورید. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را به سینی فر انتقال دهید.
3-با فرچه مخصوص روی خمیر روغن بمالید. پیاز های خرد شده را روی خمیر پخش کنید و بعد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و ترد شود و بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید به مدت ۵ دقیقه خنک شود.
4-کرم شوید را روی پیتزا پخش کنید، ماهی را روی تمام سطح پیتزا کاملا بچینید و بعد آن را با کاتر پیتزا به ۶ قسمت تقسیم کنید.
5-طرز تهیه کرم شوید:
6-خامه ترش، شوید، پیاز و آبلیمو را در یک کاسه کوچک ریخته و مخلوط میکنیم تا کرم شوید آماده شود. از این کرم خوشمزه میتوانید همراه انواع غذاها استفاده کنید.
7-از این مقدار مواد اولیه ۱/۲ فنجان کرم شوید بدست می آید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه