آموزش طرز تهیه پیتزا لقمه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمير مايه : يه ق غ خ سرخالى
شير : نصف ليوان
آب ولرم : ۱/۳ لیوان
روغن مايع : ٦ ق غ خ
تخم مرغ : ۱ عدد
شكر : ۱ ق چ خ
نمک : نصف ق چ خ
آرد : ۳ و نيم ليوان
طرز تهیه
خمير مايه رو با شكر و يک سوم آب ولرم حل مى كنيم و همه ى مواد رو به جز آرد باهم مخلوط می کنیم. آرد رو الک كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريباً سفت بدست بياريد (خمير پيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه).
بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دو ساعتى استراحت ميديم تا ور بياد.
بعد اینکه خمیر آماده شد، میز کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو به قطر یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه. خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر می ریزیم و روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه.
مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده، فلفل دلمه، قارچ، جعفری و ذرت باشه.
می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.
یا هر موادی ک دوست دارید …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه