آموزش طرز تهیه پیتزا قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر پیتزا به مقدار لازم
قارچ 100 گرم
پیاز ریز شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا 250 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای دلمهای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سس پیتزا 3 قاشق سوپ خوری
ارگانو یا آویشن شیرازی 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید.
2-سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید.
3-فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را خرد کنید.
۴
4-قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید.
5-پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
6-آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد.
7-سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه