آموزش طرز تهیه پیتزا سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از محبوبترین غذاهایی که شنیدن نام آن همه را گرسنه خواهد کرد، پیتزا است. این فست فود خوشمزه در سراسر جهان به روشها و با مواد مختلف درست میشود. وقتی صحبت از پیتزا به میان میآید، همه ما را یاد سوسیس، کالباس و گوشت میاندازد، اما این بار قصد داریم طرز تهیه یک نوع پیتزا سبزیجات بینظیر را به شما آموزش دهیم تا باور غلطی که پیتزا فقط با سوسیس و کالباس خوشمزه است را از ذهن شما پاک کنیم.
مواد لازم:
نان پیتزا نیمه آماده پمینا
۱ عدد کدو سبز
۱عدد بادمجان
۲ پیمانه قارچ خرد شده
۱ پیمانه ذرت منجمد پمینا
۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
۵۰ گرم کره
۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده
ادویه به میزان لازم
پنیر پیتزای کاله به میزان لازم
طرز تهیه
یک تابه بردارید و مقداری سیر و کره را با هم تفت دهید اما مواظب باشید، کره سرخ نشود و فقط در حدی که طعم سیر بگیرد، کافی است.
پیاز داغ را به مخلوط کره و سیر اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
کدوها را به صورت نازک حلقهحلقهای کرده و کمی نمک بزنید سپس داخل یک تابه نچسب و بدون روغن روی حرارت ملایم بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.
بادمجانها را نیز به همان صورت حلقهای کرده، نمک بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید.
قارچها را خرد کنید و با کمی کره و نمک تفت دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
بعد از این که آب قارچها کاملا تبخیر شد، قارچها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه ذرتها را کمی تفت دهید تا آب آنها نیز کاملا تبخیر شده و پیتزا آب نیندازد.
مقداری آرد روی قالب بریزید و نان پمینای کاله را داخل قالب بگذارید سپس مخلوط سیر و پیازداغ را روی سطح خمیر پخش کنید. سس گوجه فرنگی را نیز روی سطح خمیر پخش کنید و کمی نمک اضافه کنید.
در ادامه تمامی سبزیجات را روی خمیر بچینید و به اندازهای که دوست دارید روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پیتزا را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه