آموزش طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کراست سیب زمینی:
700 گرم سیب زمینی
1/2 پیمانه و یا 50 گرم پنیر چدار
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری و یا 28 گرم روغن مایع گیاهی
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
–
برای تاپینگ:
1 پیمانه و یا 100 گرم پنیر موزارلا
حدود 5 عدد گوجه گیلاسی که هر کدومو به 4 قسمت تقسیم کردین
ریحان خشک شده
ارگانو خشک شده
30 گرم اسلایسهای پپرونی
نکته: میتونین کلا خودتون انتخاب کنین روی پیتزاتون چی بزارین.پنیر چدار هم نداشتین موزارلا استفاده کنین بجاش.
طرز تهیه
فر رو در دمای 220 درجه بزارین و داخل قالب دایره ای 30 سانتیمتری و یا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، سیب زمینی هارو بشورین و با سوراخهای درشت رنده، رنده کنین.بعد سیب زمینی هارو داخل یک حوله تمیز بریزین و خوب آبشو فشار بدین و خشک کنین.خشکتر بهتر.حالا سیب زمینی هارو داخل کاسه بریزین، پنیر چدار درشت رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنین، مخلوط رو به اندازه دایره 30 سانتیمتری پخش کنین بصورت یکنواخت، 25-30 دقیقه بپزین تا گوشه هاش کمی طلایی شه، از فر دربیارین و مواد تاپینگ دلخواه رو روش بریزین و 10-15 دقیقه دیگه بپزین تا پنیر آب شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه