آموزش طرز تهیه پیتزا با سالامی، موزارلا، پارمسان، فلفل قرمز و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پیتزادوستها تنوع را میپسندند و تنوع محصول خلاقیت است. گاهی باید مواد را برداشت، بُرید، سرخ کرد، به هم زد، مخلوط کرد، چاشنی زد و ایدههای خود را آزمود. شاید هرگز پیتزا را با عسل میل نکرده باشید. این پیتزا با ۲ نوع پنیر، سس گوجه و فلفل قرمز به شیرینی عسل نیاز دارد تا طعم خودش را روی زبان و در ذهن شما ماندگار کند.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
۵۶۰ گرم (حدود ۴ پیمانه) آرد نان
۴ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری مخمر سریع
۳۸۰ گرم آب
برای تهیه پیتزا:
۴۰۰ گرم گوجه بدون پوست
۳۴۰ گرم موزارلای تازه به قطعات مساوی تقسیم شده و رطوبتش گرفته شده باشد
۱۱۵ گرم پنیر پارمسان
۱۷۰ تا ۲۸۰ گرم سالامی حلقه شده
۱ فلفل قرمز متوسط که باریک حلقه حلقه شده
۱۲ تا ۱۵ برگ ریحان
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری عسل
نمک
طرز تهیه
۱. تهیه خمیر: آرد، نمک و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آب را به آن اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که پودری در ظرف باقی نماند. در آخر روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای ۸ تا ۱۲ ساعت در دمای محیط بماند. ۲ ساعت مانده به پخت آن را بررسی کنید تا آماده باشد.
۲. گوجهها را به یک کاسه متوسط منتقل کنید و با دست له کنید. با نمک به آن طعم دهید.
۳. دمای اجاق را بین ۲۶۰ تا ۲۹۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و بگذارید برای ۴۵ دقیقه همانطور بماند. شلف اجاق را باید ۱۵ سانتیمتر زیر شعله سقفی قرار دهید و یک سینی یا ورق فلزی مخصوص پخت پیتزا را داخل آن قرار دهید.
۴. یک چهارم از خمیر را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه پهن کنید طوری که مربعی ۲۰ در ۲۰ سانتیمتری تشکیل شود و کنارههای آن ۳ سانتیمتر ضخیمتر از مرکز باشند. سپس آن را با تا کردن گوشهها و کشیدنِ آرام تبدیل به یک دایره ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتری کنید که ضخامتش تقریبا ۷ میلیمتر باشد.
۵. شعله اجاق را به حداکثر برسانید. یک لایه گوجه له شده روی خمیر بخوابانید، ۲.۵ سانتیمتر از هر طرف خالی بماند. یک چهارم موزارلا را روی پیتزا بریزید، و در ادامه یک چهارم پارمزان، یک چهارم سالامی، یک چهارم فلفل قرمزها، و یک چهارم برگ ریحانها را.
مقدار کمی نمک روی غذا بپاشید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به طور متناسب روی پیتزا بدهید.
۶. پیتزا را به صفحه فلزی داغ داخل اجاق منتقل کنید، آن را به مرور بچرخانید تا یکدست بپزد. زمانی که لبههای آن پفدار و ترد شد، حدود ۳ تا ۶ دقیقه بعد، پیتزا آماده است. آن را به بیرون منتقل کنید و بگذارید ۱ دقیقه خنک شود. دمای اجاق را به ۲۹۰ درجه برگردانید و پیتزای بعدی را آماده کنید.
۷. روی هر پیتزا یک قاشق غذاخوری عسل بریزید، سپس برش بزنید و سِرو کنید.
۸. مراحل فوق را برای هر پیتزا تکرار کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه