آموزش طرز تهیه پیتزا اسفناج با سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
خمیر پیتزا 1 عدد
اسفناج 200 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1/2 عدد
قارچ 10 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
مرزه 2 شاخه
فلفل دلمه ای قرمز 1/2 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
زعفران 1/8 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آویشن 1/4 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب جوش 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-اسفناج را خرد کرده و میپزیم .
2-پیاز و سیر را خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا کمی نرم شود ، سپس اسفناج پخته را اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت می دهیم .
3-ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم ، سپس سطح خمیر را به سس کچاپ آغشته می کنیم .
4-مخلوط اسفناج را به همراه فلفل دلمه خردشده ،گوجه خردشده ، قارچ ریز شده ، آویشن و مرزه خردشده بر روی خمیر میریزیم .
5-پنیر پیتزا را بر روی مواد پاشیده و سپس زعفران را بر روی آن ها میریزیم .
6-پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه