آموزش طرز تهیه پوره اسفناج و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تازه 450 گرم
پنیر خامه ای 1 پیمانه
ماست چکیده پرچرب 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز درشت 1 عدد
فلفل قرمز چیلی 1 عدد
روغن گیاهی 1 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/ق قاشق چای خوری
خامه 1/4 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-پیاز را خرد کنید
2-دانههای فلفل چیلی را جدا کرده و ریز خرد میکنیم
3-سیر را ریز کرده، زنجفیل را رنده میکنیم
4-پنیر را به شکل مکعبهای ۱ و نیم سانتی برش میزنیم
5-اسفناج را ریز میکنیم
6-با استفاده از میکسر پیاز را همراه با فلفل چیلی، سیر و زنجفیل به حالت خمیری در میآوریم.
7-پوره پیاز را همراه با ادویه گراهام ماسالا و تخم زیره سبز در تابه ریخته، ۵ دقیقه سرخ کرده و مدام هم میزنیم تا عطر پیاز بلند شده و طلایی رنگ شود
8-اسفناج را همراه با ماست و نمک اضافه کرده و ۱ دقیقه سرخ میکنیم تا اسفناج شروع به جمع شدن کند. شعله را کم کرده و در حالت سرپوشیده ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا مخلوطمان حالتی نرم به خود بگیرد
9-پنیر را به تابه اضافه کرده و به آرامی خامه را اضافه میکنیم و در ادامه قبل از اینکه درپوش ظرف را بگذاریم شعله را کم کرده و یکبار دیگر مواد را آرام پز میکنیم
10-در حالی که گهگاه مواد را هم میزنیم، ۱۰ دقیقه دیگر به پختن ادامه میدهیم تا جایی که مخلوط حالت خامهای به خود گرفته و بیشتر مایع جذب مواد شود
11-ظرف را از حرارت جدا کرده و با آب لیمو ترش هم میزنیم
12-سپس در انتها نمک غذا را امتحان و تنظیم میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه