آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوره اسفناج و پنیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوره اسفناج و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج تازه 450 گرم
پنیر خامه ای 1 پیمانه
ماست چکیده پرچرب 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز درشت 1 عدد
فلفل قرمز چیلی 1 عدد
روغن گیاهی 1 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
زیره سبز 1/ق قاشق چای خوری
خامه‏ 1/4 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-پیاز را خرد کنید

2-دانه‎های فلفل چیلی را جدا کرده و ریز خرد می‎کنیم

3-سیر را ریز کرده، زنجفیل را رنده می‎کنیم

4-پنیر را به شکل مکعب‎های ۱ و نیم سانتی برش می‎زنیم

5-اسفناج را ریز می‎کنیم

6-با استفاده از میکسر پیاز را همراه با فلفل چیلی، سیر و زنجفیل به حالت خمیری در می‎آوریم.

7-پوره پیاز را همراه با ادویه گراهام ماسالا و تخم زیره سبز در تابه ریخته، ۵ دقیقه سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا عطر پیاز بلند شده و طلایی رنگ شود

8-اسفناج را همراه با ماست و نمک اضافه کرده و ۱ دقیقه سرخ می‎کنیم تا اسفناج شروع به جمع شدن کند. شعله را کم کرده و در حالت سرپوشیده ۱۵ دقیقه می‎گذاریم بماند تا مخلوط‎مان حالتی نرم به خود بگیرد

9-پنیر را به تابه اضافه کرده و به آرامی خامه را اضافه می‎کنیم و در ادامه قبل از اینکه درپوش ظرف را بگذاریم شعله را کم کرده و یک‎بار دیگر مواد را آرام پز می‎کنیم

10-در حالی که گهگاه مواد را هم می‎زنیم، ۱۰ دقیقه دیگر به پختن ادامه می‎دهیم تا جایی که مخلوط حالت خامه‎ای به خود گرفته و بیشتر مایع جذب مواد شود

11-ظرف را از حرارت جدا کرده و با آب لیمو ترش هم می‎زنیم
12-سپس در انتها نمک غذا را امتحان و تنظیم می‎کنیم
طرز تهیه پوره اسفناج و پنیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی