آموزش طرز تهیه پودینگ موزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر……………….. 500 میلی لیتر + 1 لیوان
موز……………….. 2 عدد( بسته به ذائقه، بيش تر یا کم تر)
شکر………………. 3 یا 4 قاشق غذاخوری( یا پودر شکر)
نشاسته……………. 2 قاشق غذاخوری پُر
آرد………………… 1 قاشق غذاخوری پُر
.
طرز تهیه
ابتدا یکی از موز ها را درون 500 میلی لیتر شیر ، میکس می کنیم و یک لیوان از این مخلوط را جدا کرده و باقی مانده را روی شعله ی کم اجاق می گذاریم تا به جوش آید. یک لیوان مخلوط شیر جدا کرده را در ظرفی ریخته و آرد ، نشاسته و شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس آن را کم کم به مخلوط شیر در حال جوش اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا قوام پیدا کند سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. یک لیوان شیر را به همراه موز باقی مانده، میکس می کنیم و مخلوط شیرموز را کم کم به مایه ی دسر مان اضافه کرده و با گوشتکوب و یا همزن برقی، همه ي مواد را به خوبی با هم می زنیم تا یکدست شود. سپس دسر را در ظرف مورد نظر کشیده و به مدت چند ساعت، درون یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
.
شیرینانه: در صورت دلخواه می توانیم به جای یک لیوان شیر اضافه، از خامه استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه