آموزش طرز تهیه پودینگ شیره انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری آرد
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
حدود 3/4 پیمانه شکر یا کمتر چون شیره انگور داره
اصلا میتونین شمر رو حذف کنین و شیرشو زیادتر بزنین
1/2 پیمانه شیره انگور
1 قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه
آرد رو تفت بدین تا خامیش بره، از روی حرارت بردارید و نشاسته، شیره انگور و شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، شیر رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا همه چی حل شه، زرده تخم مرغ هم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین روی حرارت و بپزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد حرارت رو کم کنین و 3-4 دقیقه دیگه با هم زدن بپزین، بعد از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل شه.یا همونجور سرو کنین و یا بزارین یخچال تا سفت شه بعد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه