آموزش طرز تهیه پودینگ داخل کاسه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت خامه صبحانه
100 گرم شکلات تلخ
2 قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
برای کاسه شکلاتی:
200 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه
شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ ، نشاسته و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی برسد(غلیظ شود) مدام هم زده بپزید.سپس 2 قاشق غذاخوری کره و یا مارگارین را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره یک پاکت خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجاق را خاموش کنید و وقتی که گرم است 100گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید آب شود سپس کنار بذارید خنک شود. گاهی هم بزنید که ته نگیرد و داخل یخچال بذارید خنک شود.
با فرچه شکلات آب شده به روش بنماری را دو لایه داخل قالبهای سیلیکون بزنید(یک لایه بزنید سپس در یخچال بذارید سفت شود و سپس یک لایه دیگر بزنید و دوباره در یخچال بذارید و سپس از قالب بیرون آورید)این شکلات با گرمای دست خیلی سریع آب میشود خیلی دقت کنید.پودینگ خنک شده را داخل کاسه های شکلاتی بریزید و هر جور که دوست دارید تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه