آموزش طرز تهیه پوآچای گل در قالب کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1ونیم قاشق غذاخوری شکر
حدود 20 گرم خمیر مایه خیس یا 5 گرم خمیر مایه فوری
1 پیمانه شیر ولرم
150 گرم کره در دمای اتاق
1 پیمانه روغن مایع(بنظرم نیم پیمانه هم کافیه)
2 تخم مرغ (زرده یکیش واسه روش)
1ونیم قاشق مرباخوری نمک
نزدیک 4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
پنیر خامه ای
طرز تهیه
خمیر مایه، شکر و شیر ولرم رو مخلوط کنین و بزارین 5 دقیقه بمونه، بعد بقیه موادو اضافه کنین و خوب ورز بدین.خمیر نرمی میشه که به دست نمیچسبه و مثل لاله گوش نرم میشه.روش دستمال تمیز بزارین و 30-45 دقیقه استراحت بدین. بعد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین و بصورت دایره باز کنین و مثل کروآسان ببرین و داخلشون پنیر خامه ای و گردو بزارین و یا هرچیز دلخواه و رول کنین و داخل قالب دایروی که چرب کردین بچینین.فقط یکم با فاصله بزارین چون پف میکنه.حالا 20 دقیقه اینجوری نگه دارین بعد روش زرده تخم مرغ بمالین و داخل فر گرم شده 180 درجه 40 دقیقه اینا بپزین.
وسط پوآچا هم شکل گل کرده
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه