آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم مارگارین و یا کره آب شده
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان ماست (80 گرم)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
2 عدد تخم مرغ (سفیده برای داخل خمیر زرده برای روی خمیر)
آرد به مقدار کافی

برای داخل پوآچا:
150 گرم پنیر سفید (پنیر صبحانه)
1 مشت جعفری

طرز تهیه

کره آب شده ، روغن مایع ، ماست و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید نمک ، شکر و خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید (اینجا خمیر مایه خشک فوری استفاده شده که نیاز به استراحت ندارد) آرد را کم کم الک کرده بریزید و ورز بدید و خمیری که به دست نمی چسبد ولی نرم است آماده کنید. روی خمیر سلفون بکشید و حدود 1 ساعت استراحت بدید.
سپس از خمیر چانه هایی اندازه تخم مرغ و یا کوچکتر درست کنید چانه خمیر را با دست باز کنید داخل خمیر مخلوط پنیر و جعفری بذارید و خمیر را تا کنید سپس با دست قسمت کناری خمیر را فشار بدید و شکل لب خندان بدید(عکس را ورق بزنید) و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و سیاه دانه بپاشید. 15 دقیقه داخل سینی فر استراحت بدید. سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه پوآچا پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی