آموزش طرز تهیه پوآچا پنبه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ (زرده تخم مرغ برای روی پوآچا سفیده برای خمیر)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری)
نزدیک 5 الی 5.5 لیوان آرد
طرز تهیه
خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیری که نرم است و کمی به دست میچسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت بدید( حدود 1 ساعت) سپس خمیر را کمی ورز بدید و چانه هایی اندازه نارنگی کوچک جدا کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی پوآچا ها را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ را با فرچه به آرامی روی پوآچا بزنید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر روی پوآچا ها را با دستمال بپوشانید و چند دقیقه صبر کنید با اینکار نرم تر میشود. من ساده درست کردم میتوانید داخل پوآچا پنیر بذاری
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه