آشپزي و شيريني پزي پنیر ها

طرز تهیه پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پنیر کممبرت :250 گرم
سیر :یک حبه
برگ رزماری تازه :چند عدد
ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
زغال اخته خشک :1/2 پیمانه
مخلوط آجیل :1/2 پیمانه
روغن زیتون:به مقدار لازم
نان تست خشک شده :8 عدد
نمک دریایی :به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.

2. تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آن ها کمک کند. سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.

3. کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید. نان های تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.
طرز تهیه پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی