آموزش طرز تهیه پلوی مرغ و پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ران مرغ: 5 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم پلو
کره: 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
برنج: 2 پیمانه
پسته (خرد شده): 45 گرم
زرشک: 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
پرتقال: یک عدد
آب: سه پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه
پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم
1. ابتدا روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را با هم مخلوط کنید. ران های مرغ را به این مخلوط آغشته کنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
2. سپس ران های مرغ را در تابه ای نچسب و بدون روغن تفت دهید تا کمی برشته شوند.
3. برای تهیه پلو، کره، روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
4. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
5. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پسته، زرشک، زردچوبه، زنجفیل، زیره، فلفل سیاه و پوست رنده شده نصف پرتقال را اضافه کنید.
6. پس از گذشت 3 دقیقه، آب، آب یک عدد پرتقال و مقداری نمک اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را به داخل یک ظرف فر (اندازه متوسط) انتقال دهید. ران های مرغ را روی مواد بچینید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ران ها پخته و برشته شوند. روی پلو پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه