آموزش طرز تهیه پلو فلفل دلمهای؛ این پلوی مکزیکی معطر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
فلفل سیاه: یک قاشق سوپ خوری
مرغ: ۱ کیلو
نمک: به میزان لازم
زعفران ساییده شده: به مقدار کافی
پیاز: ۲ عدد متوسط
زردچوبه: نوک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای: ۳ عدد
مراحل پخت
۱. در اولین مرحله برنج را پاک کنید و آن را برای مدتی در آب و نمک بگذارید.
۲. سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
۳. در یک قابلمه تکههای مرغ پاک شده و شسته شده را به همراه ۴ لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.
۴. بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.
۵. مرغ پخته را در ظرفی بگذارید کنار، ولی آب آن را نگه دارید.
۶. در قابلمهای دیگر برنج خیسکرده را بدون آب در آن بریزید.
۷. سپس به جای آب به همان میزان، آب مرغ به آن اضافه کنید.
۸. فلفل دلمه ایها را نیز به برنج اضافه کرده و بگذارید تا با شعله زیاد به جوش بیاید.
۹. بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دمکنی را روی قابلمه قرار دهید.
۱۰. بعد از پخت پلو و فلفل میتوانید مرغ را به آن اضافه کرده یا به صورت جدا سرو کنید.
نکته
برای معطر کردن این پلو خوشمزه می توانید از سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
فلفل را در هر ابعادی که بخواهید می توانید خرد کرده و شکل دهید.
علاوه بر مرغ در تهیه این پلو می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.
هنگام پخت غذا برای خوش عطر شدن و از بین رفتن بوی فلفل دلمه ای می توانید از هویج استفاده کنید.
اگر نخواستید می توانید فلفل دلمه ای ها را جداگانه با مرغ تفت دهید و بعد روی برنج بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه