آموزش طرز تهیه پاند کیک لیمویی با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
قبل از این هم دو تا دستور پاند کیک خوشمزه براتون گذاشتیم؛ پاند کیک پرتقالی و پاند کیک کاکائویی اگه اونها رو امتحان کردید و طعمش رو دوست داشتید، پس برای تنوع میتونید این دفعه پاند کیک لیمویی رو درست کرده و از عطر و طعم اون لذت ببرید. در ادامه ی مطلب برای یاد گرفتن این پاند کیک خوشمزه با من همراه باشید.
مواد لازم:
آرد 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چایی خوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایی خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایی خوری
باترمیلک سه چهارم پیمانه
آبلیمو تازه یک چهارم پیمانه
کره 220 گرم
شکر 2 پیمانه
رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 5 عدد
اسانس وانیل 2 قاشق چایی خوری
مواد لازم برای سس روی کیک
شکر پودر شده سه چهارم پیمانه
باتر میلک 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا فر رو روشن کرده و درجه حرارت اون رو روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کف دو قالب لوف به ابعاد 20 در 10 سانتی متری کاغذ روغنی پهن کنید و اونها رو کنار بذارید.
آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط کرده و در یک کاسه کوچک الک کنید
آبلیمو ترش تازه رو به باترمیلک اضافه کرده و مخلوط کنید. برای تهیه باترمیلک به پست مربوط به کیک ردولوت رجوع کنید.
کره رو باید از قبل در دمای اتاق قرار بدید که کاملا نرم بشه. کره، شکر و رنده پوست لیموترش رو داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی شروع کنید به مخلوط کردن تا جایی که یک مخلوط یکدست، کرم رنگ و سبک داشته باشید.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و با دور متوسط هم زن مواد رو هم بزنید. بعد از اضافه کرده همه تخم مرغ ها وانیل رو هم اضافه کنید و موادی که به دیواره کاسه چسبیدند رو با لیسک به وسط کاسه منتقل کنید.
یک چهارم مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دور کم همزن فقط به اندازه ای که مواد مخلوط بشن هم بزنید.
یک سوم مخلوط باترمیلک و آبلیمو رو اضافه کنید و کمی با دور کم همزن مواد رو مخلوط کنید. بعد مجددا یک چهارم مخلوط آرد اضافه کنید و همین طور ادامه بدید تا مخلوط آرد و باترمیلک تمام بشه. در این مرحله از هم زدن بیش از حد خودداری کنید فقط تا جایی که مواد با هم ترکیب بشن هم بزنید.
به کمک یک لیسک موادی که به دیوار ظرف چسبیده رو به وسط کاسه منتقل کنیدمایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کرده و در قالب های لوف که از قبل آماده کردید، بریزید.
کیک رو به مدت 50 تا 60 دقیقه با توجه به دمای فر و سایز قالب هاتون باید بپزید. بعد از گذشت نیم ساعت می تونید کیک رو چک کنید هر زمان که به اندازه کافی روی اون طلایی شد و خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد، فر رو خاموش کرده و کیک رو بیرون بیارید.
بعد از گذشت ده دقیقه کیک ها رو از قالب خارج کرده و روی توری قرار بدید تا کاملا خنک بشند
برای تهیه سس روی کیک، پودر شکر، باترمیلک و آبلیمو رو با همزن به خوبی مخلوط کنید و یک ساعت قبل از سرو، روی کیک کاملا خنک شده بریزید. سس باید کمی غلیظ و در عین حال روان باشه اگه خواستید سس غلیظ تر باشه کمی پودر شکر اضافه کنید و اگه نیاز بود روان تر بشه کمی باترمیلک اضافه کنید.
کیک رو برش زده و به عنوان یک عصرونه لذیذ نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه