آموزش طرز تهیه پاناکوتا با ژله انار حبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاناکوتا با ژله انار حبابی هست که من برای رنگ سفید از دسر پاناکوتا و برای رنگ قرمز از ژله انار استفاده کردم.
اول یه بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم بعد روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل شد بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم،دو قاشق پودر ژله آلوورا را با ۵ قاشق آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد،یه انارو دون کردم و قالبو چرب کردم توی حبابهای بزرگ و بعضی از حبابهای کوچیک دانه انار ریختم و روش با سرنگ آلوورا ریختم،داخل بعضی از حبابها هم ژله انار ریختم و داخل بعضی از حبابها مقداری ژله انار وژله آلوورا رو با هم قاطی کردم تا قرمز کمرنگ بشه بعد از اینکه همه ی حبابها رو پر کردم قالبو داخل یخچال گذاشتم تا ژله ی داخل حبابها تقریبا ببنده ،در این فاصله پاناکوتا رو درست کردم و بعد از اینکه ژله داخل حبابها تقریبا بست و با دست لمسش کردم جای انگشتم موند پاناکوتای خنک شده را خیلی آروم با قاشق روش ریختم دوباره گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد باقیمانده ژله انار و نصف لیوان دانه انار اضافه کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ببنده ودرآخر باقیمانده پاناکوتا رو اضافه کردم و چند ساعتی تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد با کارد کناره های دسرو از دیواره های قالب جدا کردم و قالب رو تکون دادم و ظرف موردنظرو گذاشتم روش و برگردوندم.
پاناکوتا رو هم به این روش درست کردم.
مواد لازم
شیر نیم لیتر (دو ونیم پیمانه)
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
خامه صبحانه ۱ بسته
شکر ۱ لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای پاناکوتا نیم لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم و مدام هم زدم تا خوب حل شود.
۱ بسته خامه صبحانه رو هم با ۱ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد.
بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم تا خوب قاطی بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه