آموزش طرز تهیه پاناکافی کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دسر پاناکوتا از بیش از ۵۰ درصد شیر تازه و خامه تازه گاو تهیه میشود. این دسر زمانی کشف شد که چوپانهای کوهپایههای پپه مننته ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و میگذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت زمان این میان وعده به یک دسر کامل، خوش طعم و ملایم تبدیل شد. دسر پاناکوتا از خامه، شیر و کاراگینان که یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است، درست میشود. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پاناکافی کارامل و گزیدهای از خواص قهوه را بیان کنیم.
پاناکافی کارامل یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که با پاناکوتا، قهوه، شکلات سفید، سس کارامل و شیر درست میشود. این نوشیدنی به دلیل داشتن قهوه دارای خواص بسیاری است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، کاهش مصرف شیرینی، استفاده صحیح بدن از انسولین و سوزاندن چربی در بدن تاثیر مثبت و بسزایی دارد.
قهوه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و سرطان پروستات را به میزان ۲۰ درصد کاهش داده، همچنین افزایش میزان کافئین در خون بیماریهای اعصاب از جمله آلزایمر و افسردگی را کاهش میدهد اما در نظر داشته باشید که بدن در حالت عادی ۲۰۰ میلیگرم کافئین را میتواند دریافت کند؛ بنابراین مصرف بیش از حد قهوه میتواند مشکلساز باشد.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم پاناکوتای کاله
۲۰۰ میلیلیتر شیر
۲۰ گرم فندق بوداده (خردشده)
۱۰۰ گرم شکلات سفید (رندهشده)
۱۵۰ میلیلیتر قهوه (دمکشیده)
۲ قاشق سوپخوری سس کارامل
به مقدار لازم میلک فوم
یکدوم قاشق چایخوری دارچین (پودرشده)
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورنظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلکفوم روی آن اضافه کنید.
پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به صورت گرم سرو کنید.
نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه