آموزش طرز تهیه پاستیل نیمرو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای20 نفر
پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته
پودر ژله پرتقال 1 بسته
گلوکز مایع 4 قاشق غذا خوری
ژلاتین 4 قاشق غذا خوری
شیر سرد 3/4 لیوان
آب سرد 3/4 لیوان
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-شیر سرد را در ظرف مناسبی ریخته و ۲ ق غ ژلاتین را روی شیر بپاشید ،پودر ژله آلوئه ورا را اضافه کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات ژلاتین و ژله کاملا حل شوند.
2-گلوکز را افزوده تا با ژله و ژلاتین مخلوط و یکدست شود.
3-کف قالب مسطح (دیس مستطیلی) را با سلفون پوشیده و مایع پاستیل را کف قالب میریزیم،دقت کنید ضخامت زیادی نداشته باشه و به یخچال انتقال میدهیم.
4-آب سرد را در ظرف مناسبی ریخته و ژلاتین را روی آن می ریزیم،پودر ژله پرتقال و شکر را نیز افزوده و بن ماری میکنیم.یکی دو قاشق شیر سرد جهت مات شدن ژله اضافه کنید.
5-گلوکز را افزوده مخلوط که یکدست شد، کف قالب کروی مناسبی را چرب کرده و از مایع پاستیل در قالب ریخته و به یخچال انتقال میدهیم.
6-پاستیل های پرتقالی را از قالب کروی جدا کرده و روی پاستیل سفید بگذارید و به شکل نیمرو برش بزنید،مجدد به یخچال انتقال میدهیم تا سفت شود.
سایر نکات
من از جا تخم مرغی یخچال جهت زرده ی پاستیل نیمرو استفاده کردم، اما 1/3 رو فقط پر کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه