آموزش طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
فلفل قرمز خرد شده ض/4 قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ض1/2 پیمانه
آبلیمو تازه 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 3 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سینه مرغ 2 عدد
پاستا پنه (لوله ای) 450 گرم
طرز تهیه
1-پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی میکنیم.
2-سینههای مرغ را با کمی نمک و فلفل مزهدار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب میکنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند.
3-سپس آنها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازههای انگشتی خرد میکنیم.
4-می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید یا در قابلمه پخته بعد در روغن کمی تفت دهید.
۳-5 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم.
6-سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش میکنیم و مواد را کامل زیر و رو میکنیم.
7-پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه میکنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزهدار کرده و جعفری خرد شده را روی آن میریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط میکنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن میریزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه