آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

فلفل قرمز خرد شده ض/4 قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ض1/2 پیمانه
آبلیمو تازه 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 3 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سینه‌ مرغ 2 عدد
پاستا پنه (لوله ای) 450 گرم

طرز تهیه

1-پاستا را داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک هم به آن اضافه کرده ایم ریخته و طبق زمانی که روی بسته آن نوشته می پزیم، سپس آبکشی می‌کنیم.

2-سینه‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و روی گریل یا در یک تابه مناسب که کمی ته آن با روغن چرب شده کباب می‌کنیم تا طلائی رنگ شده و کامل بپزند.

3-سپس آن‌ها را داخل یک بشقاب گذاشته و به اندازه‌های انگشتی خرد می‌‎کنیم.

4-می توانید سینه مرغ را با طعم رزماری گریل کنید یا در قابلمه پخته بعد در روغن کمی تفت دهید.

۳-5 قاشق روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم. سیر را به همراه فلفل قرمز داخل آن ریخته و روی حرارت کمی تفت می دهیم.

6-سپس پاستای پخته شده را در آن ریخته و حرارت را خاموش می‌‎کنیم و مواد را کامل زیر و رو می‌کنیم.

7-پاستا را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و جعفری خرد شده را روی آن می‌ریزیم. آب لیمو را روی آن ریخته و کامل مخلوط می‌کنیم. قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن می‌ریزیم.
طرز تهیه پاستای لیمویی با مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی