آموزش طرز تهیه پاستا پنه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
يه پياز رو نگينى خرد كنيد و تو مخلوط كره و روغن تفت بديد تا سبك بشه،دو حبه سیر رنده شده هم اضافه می کنیم و تفت میدیم ،تكه هاى مرغ رو اضافه كنيد و نمك و فلفل،آويشن،پاپريکا اضافه كنيد و تفت بديد،بعد اينكه تكه هاى مرغ طلايى شد قارچ رو هم اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت بديدتا قارچ آب نندازه و سرخ بشه،حالا یه قاشق سر پر آرد اضافه كنيد و تفت بديدتا خامی ارد گرفته بشه و بعد دو پيمانه شير پر چرب اضافه کنید (نصف بسته پاستا رو دو دقیقه داخل ابجوش بریزیدو ابکش کنید) و بعد داخل شیر بريزد و با شعله ى ملايم بذاريد تا پاستاها نرم بشن و بپزه و در اخر نصف ليوان پنير پارمسان (پارمزان) و نصف لیوان پنیر موزارلا اضافه كنيد و با شعله كم بذاريد تا آماده بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه