آموزش طرز تهیه پاستا جامبو سويا سبزيجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نکته
۱- ادويجات دل بخواهی هست ميتونين جايگزين كنين ولي ادويه مخلوط كه من زدم همه چی را شامل ميشه و معطره.
سبزيجات را همون ابتدا ميتونين با سويا تفت بدين ولی بنظر من اينجوری بهتر ميشه كاملا سرخ ميشه
از جعفری يا اورگانو ميتونين در مايه ماكارونی استفاده كنين ماكارونی چون سنگينه اورگانو يا آويشن هضمش را آسان ميكنه.
۲- داخل جامبوها را ميتونين با سالاد ماكاروني پر كنين كه عالي ميشه.
۳- اگه طعم سويا را دوست ندارين ميتونين گوشت يا مرغ جايگزين كنين ولی با سويا هم عالی ميشه و هيچ كم نداره از گوشت ضررش هم از گوشت كمتره برای كسانی كه نميتونن گوشت قرمز بخورن جايگزين خوبيه فقط سويای دانه ريز را انتخاب كنين كه خيلی شبيه گوشت چرخی هست اگر هم دانه درشته بعد از حدود نيم ساعت كه خيسش دادين و آب زردش را ريختين دور خوب بفشارينش و آب خنك بريزين روش بعد در غذا ساز بريزينش تا خوب ريز بشه.
۴- سبزيجات داخل غذا دل بخواهی هست ميتونين جايگزين يا حذف كنين.
سبزيجاتی كه من استفاده كردم شامل :
پياز، قارچ، هويج، بادمجان، كلم پيچ، فلفل دلمه ای و سير هست. از كدو و كلم بروكلی هم ميتونين استفاده كنين عالی ميشه.
طرز تهیه
۱- در ابتدا پياز خلال شده را در روغن تفت دادم تا كمی عسلی بشه بعد پوره سه چهار عدد سير و يك عدد فلفل قلمي تند را اضافه كردم بعد از اينكه عطر سير در اومد سويا را اضافه كردم و گذاشتم تا خوب سويا تفت بخوره و سرخ بشه بعد زردچوبه و فلفل سياه زدم كه كاملا بوی سويا را از بين ميبره بعد ادويه مخلوط و كمی رب زدم و در آخر فلفل دلمه ای با كمی ريحان اضافه كردم و بعد از يكی دو دقيقه شعله را خاموش كردم.
۲- بعد در تابه جدا سبزيجات را با حرارت بالا از سخت تا نرم تفت دادم و كمی از همون ادويجات را به سبزبجات اضافه كردم و با مواد سويا مخلوط كردم و چند دقيقه حرارت دادم تا مزه ها به خورد هم بره.
۳- سپس پاستا جامبو را كه آبكش كردم داخلش را با مواد پر كردم و در ظرف فر قرار دادم و يه سس درست كردم با رب، كتشاب، سس تند، كمی آب ليمو و آب و اين سس غليظ را روی پاستا ريختم و بين جامبوها را كمي پنير پيتزا ريختم و گذاشتم داخل فر تا زماني كه پنير آب بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه