آموزش طرز تهیه پارفه موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت بیسکوییت به به (bebe) (و یا بیسکوییت پتی بور)
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
2 لیوان شیر سرد
1 استکان فندق خرد شده
1 استکان چیپس شکلات
3 عدد موز
شکلات بنماری برای روی پارفه
طرز تهیه
کرم شانتی و شیر را تا وقتی که فرم بگیرد هم بزنید. بیسکوییت ریز خرد شده ، فندق ، چیپس شکلات و موز مکعبی ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب سیلیکون بریزید و صاف کنید اگر از قالب فلزی استفاده میکنید ابتدا داخل قالب سلفون بکشید و سپس مواد را بریزید و صاف کنید. سپس داخل فریزر بذارید و حداقل 3 ساعت نگه دارید. بعد از بیرون آوردن از قالب با شکلات آب شده تزیین کنید.نوش جان
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه