آموزش طرز تهیه پاديشاه سارماسى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير : ٤ ليوان
شكر : ٥ ق غ خ
پودر كاكائو : ٢ ق غ خ
آرد معمولى : ٣ ق غ خ سر پر (تقریبا ۱ لیوان سرخالی)
طرز تهیه
همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه….
خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه