آموزش طرز تهیه وافل مارتادلا، سیر و خمیر پفدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این غذا چیزی است تقریبا شبیه نان سیر پفدار، یک غذای سبک و خوشمزه با لایههای نازک مارتادلا همراه با سس سیر و جعفری، و روغن زیتون.
مواد لازم:
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
یک چهارم پیمانه برگ و ساقههای ترد جعفری
۵ عدد حبه سیر متوسط
۱ قاشق غذاخوری کِیپر
نمک و فلفل سیاه تازه
۱۱۵ گرم مارتادلای نازک
آرد برای زیرسازی
۱ ورق خمیر شیرینیپفکی، از حالت یخزده وا رفته باشد
طرز تهیه
۱. دستگاه وافلساز یا اسنکساز را از قبل گرم کنید. روغن زیتون، جعفری و سیر را با کِیپر مخلوط کنید و هم بزنید تا تبدیل به یک سس نیمه-نرم شود. با نمک و فلفل آن را چاشنیدار کنید.
۲. یک سطح کار آردی درست کنید. ورقهای خمیر شیرینی پفکی روی آن پهن نمایید، آن را طوری تا کنید که یک مربع ۴۰ در ۴۰ سانتیمتری درست شود. سپس سس سیر را روی آن پخش کنید، در هر طرف ۳ سانتیمتر را خالی بگذارید. مارتادلا را روی سس بگذارید و مثل قبل ۳ سانتیمتر از اطراف خالی بگذارید.
۳. حالا خمیر شیرینی را با غلتاندن روی تخته، لوله کنید. وقتی کامل شد درز آن را به دیوارهاش فشار دهید تا کامل بسته شود.
۴. دو سر لوله خمیری را هم فشار دهید تا بسته شود. حالا خمیر شیرینی را مثل یک حلزون دور خود بپیچید، طوری که کاملا گِرد شود. این حلقه را در مرکز دستگاه وافلساز قرار دهید و بگذارید تا بپزد و رنگش به طلایی-قهوهای تبدیل شود. پخت در دمای ۹۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۲ دقیقه میتواند شما را به وافل خوشمزهتان نزدیک کند.
۵. بعد از پخت، وافل را به تخته منتقل کنید و آن را مثل پیتزا برش بزنید و بلافاصله میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه